Nu 15% korting op alle artikelen. Bij aankoop van 1 Training Top (lange of korte mouwen) krijgt je er 1 extra gratis! Zet in de orderopmerking bij het afrekenen de naam van de gewenste extra Training Top + kleur + maat en dan voegen wij hem toe bij je order.

Het verhaal achter Mrs. Ros

Mrs. Ros werd in 2020 bedacht temidden van een onzekere en plotseling veranderde wereld. Yvonne van Wieren, ondernemer in de beauty industrie met een aanpakkers-mentaliteit en tevens paardenliefhebber, zag haar kans schoon om het leven van ruiters te veranderen.

Maar eerst even terug in de tijd. Yvonne ontdekte op 10-jarige leeftijd al haar passie voor paarden. Op haar 16e kwam ze in de positie waarin ze financieel verantwoordelijk werd voor het verzorgen van haar eigen pony. Dit wakkerde indertijd al haar verborgen ondernemersgeest aan. Helaas nam alles een hele andere wending toen een blessure haar op 20-jarige leeftijd dwong te stoppen met rijden. In plaats daarvan ging ze zich concentreren op haar studie, maar haar droom was om uiteindelijk terug te keren naar de paardenwereld.

Die droom is nu uitgekomen en ze heeft de sprong terug in het zadel gemaakt. Al doende realiseerde ze zich dat de hippische wereld totaal was veranderd in de afgelopen jaren. Ze werd overweldigd door het grote aanbod van producten en vond het moeilijk om de basisrijkleding te kiezen die ze nodig had voor zichzelf en het paard. Winkelen was niet langer een plezierige ervaring, maar een intimiderende bezigheid met zoveel niet op elkaar afgestemde opties.

De missie van Mrs. Ros is om ruiters eenvoudige maar stijlvolle oplossingen te bieden die aan hun basisbehoeften voldoen. Door matchende sets en een stressvrije winkelervaring te introduceren, wil Yvonne het voor een grote groep uiteenlopende ruiters gemakkelijk maken om precies te vinden wat ze nodig hebben. Haar visie is om een ​​gemeenschap van ruiters met verschillende achtergronden samen te brengen die elkaar versterken en verenigd zijn door een geweldige stijl. Geniet van winkelen in je nieuwe favoriete online ruitershop! 

 

With Love, 


Sluiten (esc)

Herfst sale!

Nu 15% korting op alle artikelen. Bij aankoop van 1 Training Top (lange of korte mouwen) krijgt je er 1 extra gratis! Zet in de orderopmerking bij het afrekenen de naam van de gewenste extra Training Top + kleur + maat en dan voegen wij hem toe bij je order. (Max. 1 extra top per persoon en zolang de voorraad strekt. Deze actie geldt niet voor de multi-Logo Tops of Mini Ros). Deze actie is geldig t/m Oktober 31.

Meer informatie

Leeftijdscontrole

Door op enter te klikken controleert u of u oud genoeg bent om alcohol te consumeren.

Zoeken

Uw winkelmandje is leeg.
Shop now