For more payment options scroll down during checkout.

Gratis verzending in NL voor bestellingen vanaf € 50

Je winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Elisa Van De Craats - Mrs. Ros

Elisa Van De Craats

"Het mooiste aan paarden vind ik de reis die je met ze maakt, je begint met een onervaren jong paard en ziet ze vervolgens volledig groeien naar topniveau."

ELISA'S VERHAAL:

Van jongs af aan was ik besmet met het paardenvirus. Ik rij al heel mijn leven paard. Met de pony's heb ik voornamelijk beide disciplines gereden (dressuur en springen) en vanaf mijn 13e heb ik de overstap gemaakt naar de paarden. We hebben een aantal paarden geboren en getogen, aangezien mijn vader een enigszins gepassioneerde paardenfokker is.

Ik heb deze paarden van niets naar 1.50m niveau gereden. Met een aantal hele mooie hoogtepunten, waaronder de overwinning in de Grote Prijs van Office 1.40m, 3e in de Grote Prijs van Marienheem over 1.45m, 4e in de Grote Prijs van Hellendoorn over 1.45m, de overwinning in de meesters van Blaricum.

Het mooiste aan paarden vind ik de reis die je met ze maakt, je begint met een onervaren jong paard en ziet ze vervolgens volledig groeien naar topniveau. Het maakt het voor mij extra bijzonder als je zelf een paard helemaal hebt gevormd en er vervolgens topprestaties mee kunt neerzetten. Mijn focus ligt op het opleiden van jonge getalenteerde springpaarden en ook om op hoog niveau te blijven concurreren.

Liefs,
Elisa

Favoriet product: